VPIS V ŠOLO HARMONIKE

  • Naslovnica > Vpis v šolo harmonike

KAKO SE VPIŠEM IN KJE DOBIM VPISNI LIST?

  • Za vstop v našo šolo harmonike ne poteka predhoden vpis. Vpis se opravi šele, ko se odločite, da vam naša šola ustreza in ste se prepričali v profesionalnost in strokovnost naše šole harmonike. Najprej nas torej ali pokličite, nam pišite ali se prijavite na morebitne brezplačne lekcije oziroma tečaj v kolikor zasledite, da se ravno odvija v naši šoli. Nato sledi najmanj 1 brezplačna učna ura. Pred pričetkom z vsakim harmonikarjem opravimo kratek pogovor. Pri mladoletnih osebah mora biti prisoten eden od staršev otroka, oziroma skrbnik/ca.

  • Po sestanku torej sledi najmanj 1 brezplačna učna ura. Če v času vašega preizkusa v naši šoli poteka ugoden projekt z več brezplačnimi urami se upošteva ta ugodnost. V kolikor se boste po preizkusu odločili za nadaljevanje, boste osebno od vodje šole ali prek elektronske pošte prejeli vpisni list.

Vpisni list lahko oddate po elektronski pošti na naslov: info@digi-net.si oziroma jo izpolnjeno in podpisano pošljete po navadni pošti na naslov: Šola harmonike Martin Težak, Slamna vas 28, 8330 Metlika. Vpisni list lahko predate tudi osebno na eni izmed naših enot izobraževanja, ki se nahajajo v Novem mestu, Grosuplju in Metliki. Vpisni list boste v tem primeru predali vodji šole (Martin Težak).

ZA KOGA JE VPIS OBVEZEN?

Vpis je obvezen za tiste, ki boste šolo redno in najmanj 1x tedensko obiskovali na vam najbližji enoti šole. Torej vsi, ki si boste za svoje izobraževanje izbrali enega izmed naših programov poučevanja. Vpis ni obvezen za tiste, ki se boste učili po obliki poučevanja Standard oziroma na daljavo kot to omogočamo s sistemom Skype oziroma Shematskimi zapisi ter posnetki.

Šolo lahko pričnete obiskovati ne glede na čas v letu. Vpiše se lahko vsakdo, ne glede na starost in glasbeno predznanje. Za vse splošne informacije smo vam na voljo prek e-pošte info@digi-net.si oziroma nas lahko pokličite na 041 436 469.

CENIK VPISA GLEDE NA OBDOBJE V LETU

  • Vpis tistih, ki boste svoje izobraževanje nadaljevali se vpis za novo šolsko leto opravi  junija, julija ali avgusta. Zaželeno s strani administracije do 10. julija. Vpis: 30 €
  • Vpis v prvi polovici šolskega leta: 30 € (V septembru, oktobru, novembru, decembru ali januarju)

  • Vpis v drugi polovici šolskega obdobja: 15 € ( V februarju, marcu in aprilu)

  • Izpis med šolskim letom: 0 €

UGODNOSTI NAŠE ŠOLE

Glasbena šola pod vodstvom Martina Težaka omogoča svojim učencem razne ugodnosti, na primer popuste na vpisanega drugega oziroma vsakega nadaljnjega učenca iz iste družine, najugodnejši najem harmonike v Sloveniji, svetovanje ob nakupu diatonične harmonike, vključevanje v skupine, ansamble, orkester, pevski zbor, strokovna pomoč na tekmovalni poti, koncertni poti … Ker naša šola tesno sodeluje z Glasbeno šolo Lipičnik imajo vsi naši učenci tudi mnoge  druge ugodnosti kot so snemanja, pridobivanje teoretičnega znanja, v naših prostorih, ki jih skupaj oskrbujemo pa se lahko izobražujete tudi v drugih glasbenih oddelkih.

ZAIGRAJ Z NAMI, ZAIGRAJ S SVETOVNIM PRVAKOM!

Na zastavljena vprašanja odgovarjamo v najkrajšem možnem času! Lahko pa nas tudi pokličete na 041 436 469 (Martin Težak).

Ime in priimek *
Fill out this field
Telefon *
Fill out this field
Vaš e-poštni naslov *
Vnesite veljaven e-naslov.
Zadeva sporočila
Select an option
Vaše sporočilo
Fill out this field
Politika zasebnosti *
You need to agree with the terms to proceed
Koliko je 22 - 2 = ?
Enter the equation result to proceed

Zasebni izobraževalni center

Šola diatonične harmonike pod vodstvom absolutnega svetovnega prvaka Martina Težaka

Informacije:
Diginet d.o.o.
Slamna vas 28, 8330 Metlika

E-Pošta: info@digi-net.si
Telefon: 041 436 469
Telefon: 070 625 257

Davčna št: 44639201
Matična št: 8768439000
TRR: IBAN SI56 6100 0002 4963 103

Poučujemo v Novem mestu, Grosuplju in Metliki!