PROGRAMI ŠOLE HARMONIKE

1. PROGRAMI ŠOLE HARMONIKE

Opisi programov ter ceniki veljajo za vse vpisane učence. Vpisi v šolo harmonike Smart up so na voljo skozi vse leto. Po preizkusu in na podlagi pogovora, starosti učenca ter morebitnega dosedanjega znanja ob sprejetju učenca priporočimo najprimernejši program šole, ki bo najučinkovitejši in nudil optimalen razvoj. Poučevanje vpisanih učencev poteka po vnaprej določenem urniku. Harmonikar se lahko po želji uči v celoti na spomin, s pomočjo profesionalnih tablaturnih zapisov Symphony, s pomočjo notnih zapisov, posnetkov, z dodatno pomočjo prek e-kontakta in tudi z dodatnimi urami po predhodnem dogovoru v enoti šole. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na: 041-436-469 ali preko e-kontakta: info@smartup.si.

2. PROGRAMI ŠOLE

 • UVODNA PROGRAMA ŠOLE ZA ZAČETNIKE OD 5 DO 9 LET STAROSTI:
  -Malček ( 58 € – mesec )
  -Mali mojster ( 62 € / mesec )
 • PROGRAMI ŠOLE, KI SO NA VOLJO OD 9 LETA NAPREJ:
  -Solist ( 66 € / mesec ) Individualno 4x 30/min
  -Glasbenik ( 77 € / mesec ) Individualno 4x 30/min + 1x 45/min
  -Tekmovalec ( 77 € / mesec ) Individualno 4x 30/min + 1x 45/min
  -Mojstrski program ( Po dogovoru ) Individualno 4x 60/min

Kaj pomenijo programi: Vsi programi razen Malček in Mali mojster imajo na koncu isti skupni imenovalec. Programi so namenjeni intenziteti dela, ki jo opravlja učenec, s čimer lahko v kolikor ima sposobnost in voljo zelo hitro napreduje v določenem obdobju. Program, ki je najprimernejši posameznemu učencu je odvisen od predhodnega znanja, kvalitete igranja, talenta ter volje do dela.

3. INTERNI IN DRUGI NASTOPI

Učenec v kolikor želi lahko nastopa na šolskih internih nastopih, ki bodo organizirani s strani šole v namen pridobivanja izkušenj nastopanja pred občinstvom, sodeluje lahko v harmonikarskem orkestru šole, brezplačno pa ima na voljo tudi obiskovanje pevskega zbora v sodelovanju z glasbeno šolo Lipičnik.

4. NADOMEŠČANJA IZOSTANKOV

Nadomeščanja upravičenih ur se izvajajo prvo ali drugo soboto v mesecu, sproti po urniku učenca v kolikor čas dopušča ali med šolskimi počitnicami v toku leta, ki so sicer proste.