SHEMATSKI ZAPISI - TABLATURE ZA DIATONIČNO HARMONIKO

  • Naslovnica > Tablature za diatonično harmoniko > Shematski zapisi Symphony

NAJPOPOLNEJŠE TABLATURE ZA HARMONIKO NA TRGU

Tablature za diatonično harmoniko Symphony izdelujemo v naši šoli harmonike. So avtorsko priznane in zaščitene ter plod lastnega razvoja. Pesmi za igranje na diatonično harmoniko zapisuje virtuoz in svetovni prvak Martin Težak. Namenjene so tako rekoč vsem. So profesionalne in vam zagotavljajo odlično podporo pri učenju diatonične harmonike. S tablaturami za harmoniko Symphony se boste učili hitro, enostavno, učinkovito in tudi prišli do vsake pesmi, ki si jo želite. Prav tako vsak shematski zapis spremljajo mp3 posnetki v uglasitvi c-f-b, ki jih posname izdajatelj in avtor tablatur Martin Težak.

Shematski zapisi Symphony – Prepričajte se v strokovnost in popolnost

Vsakemu naročniku je na voljo tudi 100% brezplačna podpora. Tablature Symphony za diatonično harmoniko uporabljajo mnogi harmonikarji, tudi nekateri učitelji, začetniki, samouki, harmonikarji ansamblov in drugi. Tablature za diatonično harmoniko Symphony pomagajo harmonikarjem tudi na Hrvaškem, Nemčiji, Avstriji, Italiji, Kanadi, ZDA in tudi na Švedskem. Če si želite postati boljši harmonikar potem tudi uporabljajte pomoč, ki vam to resnično omogoča. Čas je torej za izpolnitev vaših želja!

Shematski zapisi oziroma tablature za diatonično harmoniko so na voljo po zapisu absolutnega svetovnega in dvakratnega senior evropskega prvaka v igranju na diatonično harmoniko Martina Težaka. Pesmi so vam na voljo vse od najlažjih do najtežjih. Spoznaje tablature Symphony in presenečeni boste tako s kvaliteto, vizualnim izgledom, točnostjo in ja, tudi tistim, ugodnostjo! Vse izvesta na www.tablature.si

Na voljo je brezplačen primer zapisa na uradni spletni strani tablatur za harmoniko. Ravno tako lahko brezplačno slišite posnetek, ki je posnete po zapisu, posnel pa ga je avtor zapisov Martin Težak.

Naučite se torej pesmi tudi povsem brezplačno! Kako? Redno spremljajte stran PREIZKUSI BREZPLAČNO. Večkrat namenimo brezplačno pesem v tem zavihku. Katera je trenutno na voljo pa si poglej torej na preizkusi brezplačno! Da bi začutili celoten obseg ponudbe med preizkušanjem uporabite tudi našo podporo, ki so je deležni vsi naši naročniki.

Kaj pravijo naročniki?

  • S tablaturami Symphony sem se srečal šele pred kratkim. Resnično so vrhunske in enkratne za učenje. Igor N.
  • S tablaturami Symphony se je učiti preprosto in neverjetno hitro, posnetki pa so čisti, točni in predvsem je odlično to, ker so posneti s harmoniko. Darja P.
  • Te tablature so zakon, ni dvoma! Marko Š
  • Tablature Symphony priporočam vsem, ki si želijo vrhunsko tehniko igranja, saj so narejene neverjetno profesionalno in dosledno. Pomoč in prijaznost pa so dodana vrednost, ki krasijo vaše delo. Vesel sem, da sem vas tudi osebno spoznal in se še na lastna ušesa in oči prepričal o izjemni strokovnosti. Želim vam še naprej veliko uspeha pri delu in nadaljnjih uspehov. Matej V.
  • Ste TOP v vseh pogledih le včasih malo zamujate z izdelavo ampak ne zamerim, ker je narejeno v nulo!! Marjan K.
  • Izgled, sistem in točnost je samo za kapo dol. Simon S.
  • Ko sem naročil sem bil skeptičen saj so me že preveslali drugi z raznimi programi in notami. Bil sem neverjetno presenečen, zadeva je narejena daleč pred vsemi. Milan L.

IMATE VPRAŠANJE? PIŠITE NAM ALI NAS POKLIČITE!

Na zastavljena vprašanja odgovarjamo v najkrajšem možnem času! Lahko pa nas tudi pokličete na 041 436 469 (Martin Težak).

Ime in priimek *
Fill out this field
Telefon *
Fill out this field
Vaš e-poštni naslov *
Vnesite veljaven e-naslov.
Zadeva sporočila
Select an option
Vaše sporočilo
Fill out this field
Politika zasebnosti *
You need to agree with the terms to proceed
Koliko je 24 - 13 = ?
Enter the equation result to proceed

Izgled tablatur Symphony?

Zasebni izobraževalni center

Šola diatonične harmonike pod vodstvom absolutnega svetovnega prvaka Martina Težaka

Informacije:
Diginet d.o.o.
Slamna vas 28, 8330 Metlika

E-Pošta: info@digi-net.si
Telefon: 041 436 469
Telefon: 070 625 257

Davčna št: 44639201
Matična št: 8768439000
TRR: IBAN SI56 6100 0002 4963 103

Poučujemo v Novem mestu, Grosuplju in Metliki!

Virtuoz na harmoniki Martin Težak
Master Class