TABLATURE ZA DIATONIČNO HARMONIKO

NAJPOPOLNEJŠE TABLATURE ZA HARMONIKO NA TRGU

Tablature za diatonično harmoniko Symphony izdelujemo v šoli harmonike Smart up. So avtorsko priznane in zaščitene ter plod lastnega razvoja. Namenjene so tako rekoč vsem. So profesionalne in vam zagotavljajo odlično podporo pri učenju diatonične harmonike. S tablaturami za harmoniko Symphony se boste učili hitro, enostavno, učinkovito in tudi prišli do vsake pesmi, ki si jo želite. Prav tako vsak tablaturni zapis spremljajo mp3 posnetki v uglasitvi c-f-b, ki jih posname izdajatelj tablatur Martin Težak, vsakemu naročniku pa je na voljo 100% brezplačna podpora. Tablature Symphony za diatonično harmoniko uporabljajo mnogi harmonikarji, tudi nekateri učitelji, začetniki, samouki, harmonikarji ansamblov in drugi. Tablature za diatonično harmoniko Symphony pomagajo harmonikarjem tudi na Hrvaškem, Nemčiji, Avstriji, Italiji, Kanadi, ZDA, Švedskem… Če si želite postati boljši harmonikar potem tudi uporabljajte pomoč, ki vam to resnično omogoča. Čas je torej za izpolnitev vaših želja! Vsaka pesem vam je na voljo po zapisu svetovnega in dvakratnega evropskega senior prvaka Martina Težaka od najlažjih pa vse do najtežjih. Spoznaje jih in presenečeni boste tako s kvaliteto, vizualnim izgledom, točnostjo in ja, tudi tistim, ugodnostjo! Vse izvesta na www.tablaturezaharmoniko.si

ŽELITE PREIZKUSITI BREZPLAČNO?

Na voljo je brezplačen primer zapisa na uradni spletni strani tablatur za harmoniko. Ravno tako lahko brezplačno slišite posnetek, ki je posnete po zapisu, posnel pa ga je avtor zapisov Martin Težak.

Naučite se torej pesmi tudi povsem brezplačno! Kako? Redno spremljajte stran PREIZKUSI BREZPLAČNO. Večkrat namenimo brezplačno pesem v tem zavihku. Katera je trenutno na voljo pa si poglej torej na preizkusi brezplačno! Da bi začutili celoten obseg ponudbe med preizkušanjem uporabite tudi našo podporo, ki so je deležni vsi naši naročniki.

KAJ PRAVIJO UPORABNIKI TABLATUR?

  • S tablaturami Symphony sem se srečal šele pred kratkim. Resnično so vrhunske in enkratne za učenje. Igor N.
  • S tablaturami Symphony se je učiti preprosto in neverjetno hitro, posnetki pa so čisti, točni in predvsem je odlično to, ker so posneti s harmoniko. Darja P.
  • Te tablature so zakon, ni dvoma! Marko Š
  • Tablature Symphony priporočam vsem, ki si želijo vrhunsko tehniko igranja, saj so narejene neverjetno profesionalno in dosledno. Pomoč in prijaznost pa so dodana vrednost, ki krasijo vaše delo. Vesel sem, da sem vas tudi osebno spoznal in se še na lastna ušesa in oči prepričal o izjemni strokovnosti. Želim vam še naprej veliko uspeha pri delu in nadaljnjih uspehov. Matej V.
  • Ste TOP v vseh pogledih le včasih malo zamujate z izdelavo ampak ne zamerim, ker je narejeno v nulo!! Marjan K.
  • Izgled, sistem in točnost je samo za kapo dol. Simon S.
  • Ko sem naročil sem bil skeptičen saj so me že preveslali drugi z raznimi programi in notami. Bil sem neverjetno presenečen, zadeva je narejena daleč pred vsemi. Milan L.

KAKO IZGLEDAJO TABLATURE SYMPHONY?