PROGRAM ZA NAJMLAJŠE -MALČEK

 • Naslovnica > Šola harmonike > Programi šole > Malček

PROGRAM MALČEK

Program je namenjen preverjanju otrokovih želja, ciljev, sposobnosti in motoričnih spretnosti za igranje. Ravno tako spoznavanju inštrumenta ter samega igranja diatonične harmonike. Zajema najmanj 3x do največ 4x učno uro po 30/min na mesec. Morebitni peti obisk v mesecu, ki zajema 30 minut se doplača z 17,50 €. Pouk poteka individualno, program pa se prilagodi otrokovim trenutnim sposobnostim. Šola otroku zagotavlja profesionalen in individualen pristop, visoko glasbeno izobraževanje, miselni razvoj in napredek, taktičen motivacijski koncept ter ga nagrajuje za vestno in predano delo. V naši šoli harmonike pa ne manjka tudi prave otroške zabave. Uvodni program Malček traja dokler otrok ne osvoji pravilne drže telesa in rok, nato najpomembnejših osnovnih prvin za pravilno igranje, spozna glasbilo ter se nauči vsaj 10 pesmi.

 • Program je namenjen otrokom do vključno z 8 let starosti
 • Otrok lahko sodeluje v velikem orkestru šole
 • V kolikor otrok želi nastopati ali tekmovati mu šola nudi vso podporo na tej poti
 • POWER PLAY: Otrok prejema v pomoč shematske zapise in mp3 posnetke na e-naslov. V programu Malček so vključene otroške in ljudske oz. narodne pesmi.

NAJEM HARMONIKE

 • Od 25 do 35 € na mesec

KAJ POMENI POWER PLAY

S Power play učenec prejema profesionalne shematske zapise Symphony (unikatne tablature za diatonično harmoniko) oziroma notno gradivo ter ima na voljo dodatno podporo prek e-pošte info@digi-net.si do naslednje vaje. Ravno tako prejema mp3 posnetke vzetega gradiva na svoj e-naslov. S tem unikatnim sistemom, ki je vključen v ceno programa bo učenec domače naloge lažje, hitrejše, točnejše in kvalitetnejše opravil do naslednje vaje z učiteljem. Power play pa ima tudi to prednost saj omogoča, da pesmi v prihodnosti otrok nikoli dejansko ne more pozabiti in jo lahko kadarkoli v nekaj minutah obnovi. Šola podporo s Power Play omogoča do 75% saj se del programa učenci morajo učiti popolnoma na spomin. Kdaj učenec/ka prejme zapis, posnetek ali se uči določeno skladbo na spomin odloča izključno mentor oz. naša šola. Po končanem obiskovanju naše šole harmonike si lahko vsak naš učenec pomaga na nadalnji poti z shematskimi zapisi – tablaturami za harmoniko in posnetki. Vsak učenec, ki je najmanj 2 leti obiskoval našo šolo harmonike, jih bo lahko naročal po 10% znižani ceni. Naročila bo možno oddati prek spletne trgovine na www.tablature.si.

ZAIGRAJ Z NAMI, ZAIGRAJ S SVETOVNIM PRVAKOM!

Na zastavljena vprašanja odgovarjamo v najkrajšem možnem času! Lahko pa nas tudi pokličete na 041 436 469 (Martin Težak).

Ime in priimek *
Fill out this field
Telefon *
Fill out this field
Vaš e-poštni naslov *
Vnesite veljaven e-naslov.
Zadeva sporočila
Select an option
Vaše sporočilo
Fill out this field
Politika zasebnosti *
You need to agree with the terms to proceed
Koliko je 23 + 4 = ?
Enter the equation result to proceed
Virtuoz na harmoniki Martin Težak
Master Class

MALČEK

Otroške, ljudske, narodne skladbe
75,00 € Uvod v igranje diatonične harmonike

 • Za začetnike do vključno z 8 let
 • 4 x 30/min na mesec
 • Možen najem harmonike
 • Power play + mp3
 • Vpis skozi celo leto
 • Pričnite brezplačno > Preberi

Zasebni izobraževalni center

Šola diatonične harmonike pod vodstvom absolutnega svetovnega prvaka Martina Težaka

Informacije:
Diginet d.o.o.
Slamna vas 28, 8330 Metlika

E-Pošta: info@digi-net.si
Telefon: 041 436 469
Telefon: 070 625 257

Davčna št: 44639201
Matična št: 8768439000
TRR: IBAN SI56 6100 0002 4963 103

Poučujemo v Novem mestu, Grosuplju in Metliki!

ŠOLA SVETOVNEGA PRVAKA

Vpišite se v najpopularnejšo šolo harmonike
30,00 € 1x letno