SOLIST - PROGRAM ZA VSAKEGA HARMONIKARJA

  • Naslovnica > Šola harmonike > Programi šole > Solist

PROGRAM SOLIST

Program Solist harmonikarjem omogoča učenje in igranje iz različnih glasbenih zvrsti. Harmonikarji s predznanjem v tem programu nadaljujejo na zahtevnejšo stopnjo igranja na kateri spoznavajo profesionalno tehniko igranja, dinamiko igranja, ritem, glasbene smernice in kopico drugih glasbenih prvin med tem, ko s harmonikarji bolj na začetku spoznavamo pravilne osnove igranja, izboljšujemo motorične spretnosti, spoznavamo inštrument, se pogovarjamo o ciljih in tako naprej. V programu solist se harmonikarji naučijo mnoge različne skladbe predvsem iz Slovenske narodno zabavne zakladnice. V pesmi vključujemo različne tehnične glasbene elemente glede na sposobnosti učenca. Program solist zajema 4x individualno uro po 30/min na mesec. Morebitni peti obisk v mesecu, ki zajema 30 minut se doplača z 17,50 €.

  • V program se lahko vključi vsak harmonikar ne glede na starost ali predznanje
  • Harmonikar/ka lahko sodeluje v velikem orkestru šole
  • V kolikor si kdo želi nastopati ali tekmovati mu šola nudi vso podporo na tej poti.
  • POWER PLAY: Otrok prejema v pomoč shematske zapise in mp3 posnetke na e-naslov. V programu Solist so vključene narodnozabavne, ljudske oziroma narodne ter otroške skladbe.

NAJEM HARMONIKE

  • Od 25 do 35 € na mesec

POWER PLAY

S Power play učenec prejema profesionalne shematske zapise Symphony (unikatne tablature za diatonično harmoniko) oziroma notno gradivo ter ima na voljo dodatno podporo prek e-pošte info@solaharmonike.si do naslednje vaje. Ravno tako prejema posnetke vzetega gradiva na svoj e-naslov. S tem unikatnim sistemom, ki je vključen v ceno programa bo učenec domače naloge lažje, hitrejše, točnejše in kvalitetnejše opravil do naslednje vaje z učiteljem. Power play pa ima tudi to prednost saj omogoča, da pesmi v prihodnosti otrok nikoli dejansko ne more pozabiti in jo lahko kadarkoli v nekaj minutah obnovi. Šola podporo s Power Play omogoča do 75% saj se del programa učenci morajo učiti popolnoma na spomin. Kdaj učenec/ka prejme zapis, posnetek oziroma oboje ali se uči določeno skladbo na spomin odloča izključno mentor oz. naša šola. Po končanem obiskovanju naše šole harmonike si lahko vsak naš učenec pomaga na nadalnji poti z shematskimi zapisi – tablaturami za harmoniko in posnetki. Vsak učenec, ki je najmanj 2 leti obiskoval našo šolo harmonike, jih bo lahko naročal po 10% znižani ceni. Naročila bo možno oddati prek spletne trgovine na www.tablature.si.

ZAIGRAJ Z NAMI, ZAIGRAJ S SVETOVNIM PRVAKOM!

Na zastavljena vprašanja odgovarjamo v najkrajšem možnem času! Lahko pa nas tudi pokličete na 041 436 469 (Martin Težak).

Ime in priimek *
Fill out this field
Telefon *
Fill out this field
Vaš e-poštni naslov *
Vnesite veljaven e-naslov.
Zadeva sporočila
Select an option
Vaše sporočilo
Fill out this field
Politika zasebnosti *
You need to agree with the terms to proceed
Koliko je 25 + 9 = ?
Enter the equation result to proceed
Virtuoz na harmoniki Martin Težak
Master Class

NAJPOPULARNEJŠI

Zasebni izobraževalni center

Šola diatonične harmonike pod vodstvom absolutnega svetovnega prvaka Martina Težaka

Informacije:
Diginet d.o.o.
Slamna vas 28, 8330 Metlika

E-Pošta: info@digi-net.si
Telefon: 041 436 469
Telefon: 070 625 257

Davčna št: 44639201
Matična št: 8768439000
TRR: IBAN SI56 6100 0002 4963 103

Poučujemo v Novem mestu, Grosuplju in Metliki!

ŠOLA SVETOVNEGA PRVAKA

Vpišite se v najpopularnejšo šolo harmonike
30,00 € 1x letno