PROGRAM GLASBENIK - TEKMOVALEC

 • Naslovnica > Šola harmonike > Programi šole > Glasbenik-Tekmovalec

PROGRAM GLASBENIK – TEKMOVALEC

Program Glasbenik – Tekmovalec se od programa Solist razlikuje v raznovrstnosti prejemanja shematskih zapisov in posnetkov. V ta program so vključeni Shematski zapisi in posnetki tudi iz zabavne glasbe ter kakor rečemo Yugo glasbene scene. Prav tako je namenjen tudi vsem tistim, ki si želijo nastopati in/ali tekmovati saj program vključuje pripravo tekmovalnega programa po samem razpisu tekmovanja. V pester in raznovrsten program so vključena torej glasbena dela iz različnih zvrsti glasbe. Podrobno se posvečamo tehniki, dinamiki, ritmu, tempu, basni in mehovni tehniki, interpretaciji in mnogim ostalim segmentom kakor tudi pripravi harmonikarja na nastop in improvizaciji. V program so vključena mnoga različna glasbena dela, ki jih je zapisal in pripravil vodja šole, svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko Martin Težak. S programom Glasbenik – Tekmovalec harmonikar osvaja dela in širino vseh ostalih programov. Program zajema 4x individualno uro po 30/min na mesec. Morebitni peti obisk v mesecu, ki zajema 30 minutno učno lekcijo se doplača z 20,00 €.

 • V program se lahko vključi vsak harmonikar
 • Harmonikar/ka lahko sodeluje v velikem orkestru šole
 • Namenjen vsem, ki si želijo intenzivno nastopati in/ali tekmovati
 • POWER PLAY: Učenec prejema v pomoč shematske zapise in mp3 posnetke na e-naslov. V program Glasbenik – Tekmovalec so vključene narodnozabavne, zabavne, otroške, ljudske oz. narodne pesmi ter Yugo glasba.

POWER PLAY

S Power play učenec prejema profesionalne shematske zapise Symphony (unikatne tablature za diatonično harmoniko) oziroma notno gradivo ter ima na voljo dodatno podporo prek e-pošte info@digi-net.si do naslednje vaje. Ravno tako prejema posnetke vzetega gradiva na svoj e-naslov. S tem unikatnim sistemom, ki je vključen v ceno programa bo učenec domače naloge lažje, hitrejše, točnejše in kvalitetnejše opravil do naslednje vaje z učiteljem. Power play pa ima tudi to prednost saj omogoča, da pesmi v prihodnosti otrok nikoli dejansko ne more pozabiti in jo lahko kadarkoli v nekaj minutah obnovi. Šola podporo s Power Play v programu Glasbenik – Tekmovalec omogoča do 75% saj se del programa učenci morajo učiti popolnoma na spomin. Kdaj učenec/ka prejme zapis, posnetek oziroma oboje ali se uči določeno skladbo na spomin odloča izključno mentor oz. naša šola. Po končanem obiskovanju naše šole harmonike si lahko vsak naš učenec pomaga na nadalnji poti z shematskimi zapisi – tablaturami za harmoniko in posnetki. Vsak učenec, ki je najmanj 2 leti obiskoval našo šolo harmonike, jih bo lahko naročal po 10% znižani ceni. Naročila bo možno oddati prek spletne trgovine na www.tablature.si.

ZAIGRAJ Z NAMI, ZAIGRAJ S SVETOVNIM PRVAKOM!

Na zastavljena vprašanja odgovarjamo v najkrajšem možnem času! Lahko pa nas tudi pokličete na 041 436 469 (Martin Težak).

Ime in priimek *
Fill out this field
Telefon *
Fill out this field
Vaš e-poštni naslov *
Vnesite veljaven e-naslov.
Zadeva sporočila
Select an option
Vaše sporočilo
Fill out this field
Politika zasebnosti *
You need to agree with the terms to proceed
Koliko je 22 + 10 = ?
Enter the equation result to proceed
Virtuoz na harmoniki Martin Težak
Master Class

GLASBENIK-TEKMOVALEC

Glasba različnih zvrsti
95,00 € 4 x 30/min na mesec

 • Za vse generacije
 • 4 x 30/min na mesec
 • Priprava tekmovalnega programa
 • Power play + mp3 (ljudske, narodnozabavne, zabavne, YU-nostalgija)
 • Možen najem harmonike
 • Vpis skozi celo leto
 • Pričnite brezplačno > Preberi

Zasebni izobraževalni center

Šola diatonične harmonike pod vodstvom absolutnega svetovnega prvaka Martina Težaka

Informacije:
Diginet d.o.o.
Slamna vas 28, 8330 Metlika

E-Pošta: info@digi-net.si
Telefon: 041 436 469
Telefon: 070 625 257

Davčna št: 44639201
Matična št: 8768439000
TRR: IBAN SI56 6100 0002 4963 103

Poučujemo v Novem mestu, Grosuplju in Metliki!

ŠOLA SVETOVNEGA PRVAKA

Vpišite se v najpopularnejšo šolo harmonike
30,00 € 1x letno