KRATKA ZGODOVINA – ZASEBNA ŠOLA HARMONIKE MARTINA TEŽAKA

SEPTEMBER 2010 OTVORITEV ZASEBNE ŠOLE HARMONIKE

Glasbena šola pod vodstvom Martina Težaka prvič uradno odpre svoja vrata 1. septembra 2010. Šola neguje 1 oddelek in sicer oddelek diatonične harmonike.

IME ŠOLE IN PODJETJA MELODIART

Šola z otvoritvijo dobi tudi svoje prvo ime in sicer MELODIART. Ime ni bilo lahko izbrati pa vendarle po tehtnem premisleku smo se odločili za ime, ki naznanja melodijo in umetnost ter nosi začetni inicijalki imena in priimka ustanovitelja šole Martina Težaka (MelodiarT).

MAJ 2011 RAZCVET ŠOLE

V manj kot letu dni od odprtja šole je število učencev naraslo na več kot 80 učencev kljub temu, da šola še ni imela razdelanih jasnih smernic, ciljev ali programov. Ravno tako ni bilo pravega reda, sistema in tudi ne pravil. Pouk se je odvijal v Slamni vasi, kjer je bil na voljo zgolj majhen prostor za potek ur. Ne glede na vse smo se imeli kakor se imamo tudi danes, super!

SEPTEMBER 2013 ŠOLA ODPRE ENOTE V METLIKI, NOVEM MESTU IN GROSUPLJU

Leto 2013 je za našo šolo zelo pomembno leto saj se povežemo in združimo moči skupaj z Glasbeno šolo Lipičnik iz Novega mesta. Naša šola harmonike odpre vrata novih prostorov v Metliki in v partnerskem odnosu z Glasbeno šolo Lipičnik še enoto šole v Grosupljem in Novem mestu.

SEPTEMBER 2016 OTVORITEV ENOTE V ČRNOMLJU

Septembra meseca leta 2016 naša šola harmonike odpre enoto šole še v Črnomlju s čimer se približa svojim učencem.

2017 PREIMENOVANJE PODJETJA

Leta 2017 se podjetje Melodiart Martin Težak s.p. preimenuje v podjetje Smart up Martin Težak s.p. K odločitvi o preimenovanju so botrovali novi načrti in širjenje podjetja. Podjetje se je namreč močno razširilo in na trg poleg glasbenega izobraževanja nudi izdelavo spletnih strani in trgovin, foto in video storitve, oblikovanje promocijskih materialov in mnogih drugih vzporednic.