Kako postati mladinski Šampion harmonike in virtuoz v pravem pomenu besede? Vztrajnost, talent, veliko pozitivne energije, pripravljenost do intenzivnega vsakodnevnega treninga, podpora staršev in prava šola harmonike so ključ do cilja. V spodnjem video posnetku si oglejte pravo virtuoznost v igranju diatonične harmonike, ki jo izvaja Blaž Težak že pri 15 letih. Diatonično harmoniko se je začel učiti pri osmih letih. Odlični rezultati, ki ga spremljajo potrjujejo, da gre za izjemen talent in fanta, ki se zaveda, da brez trdega dela ni moč pričakovati izvrstnega igranja in najvišjih odličij. Blaž je s pomočjo šole zgradil tudi več prstnih tehnik ter izjemno motorično hitrost, ki ga uvršča v sam vrh na svetu. S ponosom nosi naslov Mladinski Šampion harmonike, ki ga je osvojil na Harmonikarskih Igrah 2016. Ravno tako nosi naslov Mladinskega Internacionalnega prvaka harmonike. Kar gre tekmovalne poti si želi osvojiti Harmonikarske igre in prejeti naziv Svetovnega prvaka na harmoniki.

Prihodnost:
– V prihodnosti si želi svoje glasbeno znanje nadgrajevati ter postati inovativen avtor.
– V duetu s svojim očetom in šolskim orkestrom želi koncertirati doma in tujini.
– Udeležiti se visokih mednarodnih tekmovanj, ki niso pristranska in pokvarjena.
– Postati učitelj in mentor diatonične harmonike, za kar potrebne izkušnje že pridobiva v šoli harmonike Martina Težaka. Svoj preostali čas namenja klavirju s katerim si pomaga utrjevati in širiti znanje tako v teoretičnem kakor tudi praktičnem smislu.


Razvijajte tudi vi svoj glasbeni talent ali talent svojega otroka na najboljši mogoči način.
Preberite si kakšne prednosti omogočamo v naši šoli harmonike pred drugimi na povezavi TUKAJ in ne spreglejte tudi uspehe naših učencev na USPEHI UČENCEV.

Vabljeni v šolo harmonike svetovnega prvaka in dvakratnega evropskega senior prvaka tudi vi! Ker vam želimo pokazati, da so vse besede odraz našega profesionalnega dela, so v naši šoli harmonike vsakomur na voljo 2 brezplačni učni uri!