Blog

september 7, 2018

Mladinski Šampion harmonike

Vztrajnost, talent, veliko pozitivne energije, pripravljenost do intenzivnega vsakodnevnega treninga, podpora staršev in prava šola harmonike so ključ do takšne izjemne virtuoznosti v igranju diatonične harmonike že pri 15 letih. Po 7 letih učenja pod učiteljsko palico Martina Težaka je Blaž Težak pri svojih komaj 15 letih, leta 2016 zaigral na način kakršnega lahko slišite na posnetku. Diatonično harmoniko se je začel učiti pri osmih letih. Odlični rezultati, ki ga spremljajo potrjujejo, da gre za izjemen talent in fanta, ki se zaveda, da brez trdega dela ni moč pričakovati izvrstnega igranja in najvišjih odličij. Blaž je s pomočjo šole zgradil tudi več prstnih tehnik ter izjemno motorično hitrost, ki ga uvršča v sam vrh na svetu. S ponosom nosi naslov Mladinskega Šampiona harmonike, ki ga je osvojil na Harmonikarskih Igrah 2016 in naslov Mladinskega Internacionalnega prvaka harmonike. Kar gre tekmovalne poti si enkrat želi osvojiti naziv Šampiona harmonike – Svetovnega prvaka na harmoniki. V prihodnosti si želi svoje glasbeno znanje nadgrajevati, postati inovativen avtor, koncertirati v duetu (BM Style) s svojim očetom, sodelovati s šolskim orkestrom orkestralne glasbe na kulturnih dogodkih doma in tujini ter postati izvrsten učitelj in mentor diatonične harmonike, za kar potrebne izkušnje že pridobiva v šoli harmonike Martina Težaka. Svoj preostali čas namenja klavirju s katerim si pomaga utrjevati in širiti znanje tako v teoretičnem kakor tudi praktičnem smislu.


Razvijajte tudi vi svoj glasbeni talent ali talent svojega otroka na najboljši mogoči način.
Preberite si kakšne prednosti omogočamo v naši šoli harmonike pred drugimi na povezavi TUKAJ in ne spreglejte tudi uspehe naših učencev na USPEHI UČENCEV.

Vabljeni v šolo harmonike svetovnega prvaka in dvakratnega evropskega senior prvaka tudi vi! Ker vam želimo pokazati, da so vse besede odraz našega profesionalnega dela, so v naši šoli harmonike vsakomur na voljo 2 brezplačni učni uri!

Aktualne novice , , , , , , ,